Název: Aplikace rostlinného extraktu do nečokoládových cukrovinek
Překlad názvu: Application of plant extract into non-chocolate sweets
Autoři: Rychetský, Matěj ; Saláková, Alena (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: antioxidanty; aromatické látky; cukrovinky; GC-MS; senzorická analýza; SPME; antioxidants; aroma compounds; GC-MS; sensory analysis; SPME; sweets

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201559

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-548811


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet