Original title: Typy porážecích linek a jejich vliv na kvalitu vepřového masa
Translated title: Slaughtery Lines and their Improve in Meat Quality
Authors: ČERNÁ, Lenka
Document type: Bachelor's theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: defects in meat; pork; stunning; omračování; vady masa; vepřové maso
Citation: ČERNÁ, Lenka. Typy porážecích linek a jejich vliv na kvalitu vepřového masa. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/19429

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-54838


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share