Název: Typy porážecích linek a jejich vliv na kvalitu vepřového masa
Překlad názvu: Slaughtery Lines and their Improve in Meat Quality
Autoři: ČERNÁ, Lenka
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: omračování; vady masa; vepřové maso; defects in meat; pork; stunning
Citace: ČERNÁ, Lenka. Typy porážecích linek a jejich vliv na kvalitu vepřového masa. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/19429

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-54838


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet