Název: Vlivy působící na organoleptické vlastnosti masných výrobků
Překlad názvu: Responsible Effects for Sensory Character of Meat Products
Autoři: BAŽANTOVÁ, Eva
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: masné výrobky; maso; organoleptické vlastnosti; senzorická analýza; meat; meat products; organoleptic properties; sensory analysis
Citace: BAŽANTOVÁ, Eva. Vlivy působící na organoleptické vlastnosti masných výrobků. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/19425

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-54837


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet