Název: Vliv přídavku tuzemských vín při výrobě vinných klobás
Překlad názvu: The effect of the addition of local wines in the production of wine sausages
Autoři: Brlíková, Eliška ; Svoboda, Zdeněk (oponent) ; Mikulíková, Renata (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: GC-FID; HPLC-DAD; obsah kyselin; senzorická analýza; Vinná klobása; acid content; GC-FID; HPLC-DAD; sensory analysis; Wine sausage

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/201515

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-548121


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet