Original title:
Podnikatelský záměr v oblasti pohostinství
Translated title:
Business plan in catering industry
Authors:
Labská, Tereza ; Šabatová, Marcela (referee) ; Šimberová, Iveta (advisor) Document type: Master’s theses
Year:
2008
Language:
cze Publisher:
Vysoké učení technické v Brně. Fakulta podnikatelská Abstract:
[cze][eng]
Cílem této diplomové práce je vypracovat reálný a proveditelný podnikatelský plán, na založení restaurace Labužník s. r. o. Restaurace se zaměří na poskytování služby „All you can eat“ v městě Hradec Králové. V práci jsou zpracována teoretická východiska pro založení podniku. Dále se práce zabývá popisem nově vznikajícího podniku včetně analýzy místního trhu, zákazníků a konkurence. V závěrečné části jsou navrženy 3 varianty předpokladů budoucího vývoje.
The aim of the thesis is to create a real and practicable business plan for setting up a restaurant called Labužník s.r.o. The restaurant will focus on offering the "All you can eat" service in Hradec Králové. The thesis contains theoretic bases for a business foundation. It also deals with the description of a newly originating firm including the analysis of the local market, customers and competition. There are 3 variations of presumptions of the prospective development laid out within the final part of the thesis.
Keywords:
Business plan; marketing strategy; restaurant; service; marketingová strategie; Podnikatelský plán; restaurace; služba
Institution: Brno University of Technology
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library. Original record: http://hdl.handle.net/11012/11412