Název: Stanovení vybraných vonných látek v potravinách a kosmetických výrobcích
Překlad názvu: Assessment of chosen aroma compounds in foods and cosmetics
Autoři: Obrdlíková, Blanka ; Hrstka, Miroslav (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: GC; kosmetika; potraviny; senzorická analýza; SPME; vonné látky; aroma compounds; cosmetics; food; GC; sensory analysis; SPME

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/24194

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-546454


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet