Název: Vliv přídavných látek na obsah akrylamidu v tepelně opracovaných potravinách
Překlad názvu: Effect of additives on acrylamide content in thermally treated foods
Autoři: Marková, Lucie ; Ciesarová, Zuzana (oponent) ; Šimko, Peter (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2009
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: akrylamid; anorganické soli; eliminace; HPLC/MS/MS; L asparagináza; tepelně opracované potraviny; acrylamide; elimination; HPLC/MS/MS; inorganic salts; L asparaginase; thermally treated foods

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/6023

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-546407


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet