Název: Biotechnologická valorizace vybraných potravinářských odpadů pomocí kvasinek
Překlad názvu: Biotechnological valorization of some food wastes by yeasts
Autoři: Majdloch, Robert ; Bendová, Agáta (oponent) ; Márová, Ivana (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2020
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: ergosterol; Karotenogenní kvasinky; karotenoidy; koenzym Q; odpadní substráty; Carotenogenic yeast; carotenoids; coenzyme Q; ergosterol; waste substrates.

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/195284

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-546000


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet