Název: Stanovení vybraných chemických parametrů plodů šlechtěných odrůd bezu černého
Překlad názvu: Determination of selected chemical parameters of fruits of cultivated elderberry varieties
Autoři: Hamalová, Veronika ; Vránová, Dana (oponent) ; Vespalcová, Milena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2014
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: anthokyany; antioxidační aktivita; HPLC; sacharidy; Sambucus nigra L.; černý bez; anthocyanins; antioxidant activity; elderberry; HPLC; saccharides; Sambucus nigra L.

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/31288

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-543957


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet