Název: Identifikace bakterií mléčného kvašení v tvrdých sýrech s využitím amplifikačních metod
Překlad názvu: Identification of lactic acid bacteria in hard cheeses using amplification methods
Autoři: Herzogová, Jitka ; Rittich, Bohuslav (oponent) ; Španová, Alena (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2008
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: izolace DNA; Lactococcus lactis; Lactococcus lactis ssp. cremoris; Lactococcus lactis ssp. lactis; magnetické nosiče; polymerázová řetězová reakce; sbírkové kmeny; tvrdé sýry; collection strains; DNA isolation; hard cheeses; Lactococcus lactis; Lactococcus lactis ssp. cremoris; Lactococcus lactis ssp. lactis; magnetic microspheres; polymerase chain reaction

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/12859

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-542991


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2024-04-02, naposledy upraven 2024-04-03.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet