Název: Netradiční druhy masa a jejich využití pro potravinářské účely
Autoři: Veselá, Romana
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: breeding; buffalo; buvol; capybara; chov; crocodile; jatečné zpracování; kapybara; krokodýl; lama; llama; masný výrobek; meat product; ostrich; pštros; slaughter

Instituce: Mendelova univerzita v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři Mendelovy univerzity.
Původní záznam: https://is.mendelu.cz/zp/index.pl?podrobnosti=114382

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-540156


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Mendelova univerzita v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2024-02-18, naposledy upraven 2024-02-18.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet