Název: Biochemické změny při stárnutí červeného vína
Překlad názvu: Biochemical changes accompanying the aging of red wine
Autoři: Vacková, Tereza ; Hudeček, Jiří (vedoucí práce) ; Entlicher, Gustav (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2013
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: anthokyany; barva; fenolické sloučeniny; malvidin-3-glukosid; pigmenty; polymerizační reakce; červené víno; anthocyanins; color; malvidin-3-glucosid; phenolic compounds; pigments; polymeric reactions; red wine

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/53652

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-537309


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-12-17, naposledy upraven 2023-12-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet