Název: Vliv opakovaného rozmrazení na nutriční účinnost nauplií Artemia salina pro halančíka rýžovištního Oryzias latipes
Překlad názvu: The influence of repeated defrosting on nutritional effeciency of Artemia salina nauplii for Japanese medaka Oryzias latipes
Autoři: HULAN, Petr
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Artemia salina; nutriční účinnost opakovaně rozmrazeného zooplanktonu; Oryzias latipes; Artemia salina; nutritional efficiency of repeatedly defrosted zooplankton; Oryzias latipes
Citace: HULAN, Petr. Vliv opakovaného rozmrazení na nutriční účinnost nauplií Artemia salina pro halančíka rýžovištního Oryzias latipes. České Budějovice, 2010. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/15184

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-53679


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet