Original title: Vliv opakovaného rozmrazení na nutriční účinnost nauplií Artemia salina pro halančíka rýžovištního Oryzias latipes
Translated title: The influence of repeated defrosting on nutritional effeciency of Artemia salina nauplii for Japanese medaka Oryzias latipes
Authors: HULAN, Petr
Document type: Bachelor's theses
Year: 2010
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Artemia salina; nutritional efficiency of repeatedly defrosted zooplankton; Oryzias latipes; Artemia salina; nutriční účinnost opakovaně rozmrazeného zooplanktonu; Oryzias latipes
Citation: HULAN, Petr. Vliv opakovaného rozmrazení na nutriční účinnost nauplií Artemia salina pro halančíka rýžovištního Oryzias latipes. České Budějovice, 2010. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/15184

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-53679


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share