Název: Intuitivní stravování v kriticko-interpretativní perspektivě
Překlad názvu: Intuitive eating in a critical-interpretive perspective
Autoři: Kobzáňová, Adéla ; Wolfová, Alžběta (vedoucí práce) ; Klepal, Jaroslav (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Klíčová slova: antropologie těla; dieta; intuitivní stravování; anthropology of body; diet; intuitive eating

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/185165

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-535762


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-10-16, naposledy upraven 2023-12-06.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet