Název: Vliv výživy kapra (Cyprinus carpio) na kvalitativní vlastnosti masa
Překlad názvu: The influence of nutrition of carp (Cyprinus carpio) on the qualitative characteristics of meat
Autoři: JANOUŠEK, Petr
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Cyprinus carpio; obsah živin v mase; texturní vlastnosti; triticale; Cyprinus carpio; nutrient content in meat; textural properties; triticale
Citace: JANOUŠEK, Petr. Vliv výživy kapra (Cyprinus carpio) na kvalitativní vlastnosti masa. České Budějovice, 2010. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/15347

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-53562


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet