Název: Lokální gastronomie jako značka destinace na příkladu České republiky
Překlad názvu: Local gastronomy as a destination brand: Czech Republic case study
Autoři: Kunc, Martin ; Koudelková, Petra (vedoucí práce) ; Houdek, Petr (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: foodies; gastroturismus; lokální gastronomie; marketing cestovního ruchu; národní značka; foodies; gastrotourism; local gastronomy; nation brand; tourism marketing

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/185320

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-535490


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-10-16, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet