Název: Analýza dietního příjmu a hlavních dietních zdrojů omega-3 mastných kyselin u pacientů s onkologickým onemocněním.
Překlad názvu: Analysis of dietary intake and major dietary sources of omega-3 fatty acids in cancer patients.
Autoři: Balušková, Denisa ; Gojda, Jan (vedoucí práce) ; Těšínský, Pavel (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: omega 3 mastné kyseliny; rakovina; syndrom nádorové kachexie; zdroje polynenasycených mastných kyselin; cancer; cancer cachexia syndrome; omega-3 fatty acids; sources of polyunsaturated fatty acids

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/183746

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-534344


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-10-01, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet