Název: Senzorická analýza jako metoda výuky výchovy ke zdraví
Překlad názvu: Sensory analysis as a method of teaching health education
Autoři: Šimaňok, Lukáš ; Váchová, Alena (vedoucí práce) ; Kočí, Jana (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Klíčová slova: chuť; hodnocení chuti; senzorická analýza; výuková metoda; sensory analysis; taste; teaching method

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/184251

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-534193


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-10-01, naposledy upraven 2023-12-31.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet