Název: Systém HACCP pro výrobu jemného pečiva
Překlad názvu: HACCP system for the production of short pastry
Autoři: KOVAŘÍK, Luděk
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: analýza nebezpečí; biologické nebezpečí; chemické nebezpečí; fyzikální nebezpečí; kritický kontrolní bod; ovládací opatření; ověřovací postupy; Systém HACCP; výroba pekařských výrobků; biologic danger; chemical danger; critical control point; danger analysis; HACCP system; operating measures; pastry product production; physical danger; testing procedures
Citace: KOVAŘÍK, Luděk. Systém HACCP pro výrobu jemného pečiva. České Budějovice, 2010. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/11123

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-53232


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet