Original title: Systém HACCP pro výrobu jemného pečiva
Translated title: HACCP system for the production of short pastry
Authors: KOVAŘÍK, Luděk
Document type: Master’s theses
Year: 2010
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: biologic danger; chemical danger; critical control point; danger analysis; HACCP system; operating measures; pastry product production; physical danger; testing procedures; analýza nebezpečí; biologické nebezpečí; chemické nebezpečí; fyzikální nebezpečí; kritický kontrolní bod; ovládací opatření; ověřovací postupy; Systém HACCP; výroba pekařských výrobků
Citation: KOVAŘÍK, Luděk. Systém HACCP pro výrobu jemného pečiva. České Budějovice, 2010. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/11123

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-53232


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share