Original title: Automatické hodnocení stupně fermentace kakaových bobů
Translated title: Automatic evaluation of fermentation degree of cocoa beans
Authors: Sedlmajer, Jakub ; Kůdela, Jakub (referee) ; Škrabánek, Pavel (advisor)
Document type: Master’s theses
Year: 2023
Language: eng
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta strojního inženýrství
Abstract: [eng] [cze]

Keywords: ANN; automatické hodnocení kvality; cut-test; detekce; fermentace; identifikace; kakao; kakaový bob; klasifikace; konvoluční neuronové sítě; neuronové sítě; regrese; strojové vidění; zpracování obrazu; ANN; artificial intelligence; autonomous quality assessment; classification; cocoa bean; cut-test; datastore optimization; detection; identification; image processing; machine vision; neural networks; regression

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/213496

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-531711


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-07-23, last modified 2023-08-06


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share