Original title: Možnosti využití koření při výrobě šunkového nářezu
Translated title: Possibilities of using spices in the production of ham salami
Authors: Vershinina, Alina ; Szotkowski, Martin (referee) ; Mikulíková, Renata (advisor)
Document type: Bachelor's theses
Year: 2023
Language: cze
Publisher: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: allspice; aroma; cumin; ham cut; HPLC method .; marjoram; nutmeg; phenolic substances; spices; taste; texture; chuť; fenolické látky; kmín; koření; majoránka; metoda HPLC.; muškátový oříšek; nové koření; textura; vzhled v nákroji; vůně; šunkový nářez

Institution: Brno University of Technology (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Brno University of Technology Digital Library.
Original record: http://hdl.handle.net/11012/210762

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-529045


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > Brno University of Technology
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2023-07-23, last modified 2023-08-06


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share