Název: Stravování a léčebné diety v období renesance
Překlad názvu: Nutrition and diet therapy in the Renaissance period
Autoři: Paroha, Josef ; Alušík, Tomáš (vedoucí práce) ; Divišová, Bohdana (oponent)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: léčebná dieta; medicína; renesance; strava; Česká republika; Czech republic; food; medicine; renaissance; therapeutic diet

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/182020

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-528230


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-07-09, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet