Název: Využití technologických postupů mletí a komletí v přípravě interaktivních směsí
Překlad názvu: The use of milling and co-milling procedures for preparation of interactive mixtures
Autoři: Jezerská, Jana ; Šklubalová, Zdeňka (vedoucí práce) ; Kvítek, Libor (oponent) ; Vitková, Zuzana (oponent)
Typ dokumentu: Rigorózní práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biodostupnost; interaktivní směsi; mletí; nosiče; prášky; bioavailability; carriers; interactive mixtures; milling; powders

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/181015

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-527555


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Rigorózní práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-18, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet