Název: Analýza kyseliny ethylendiamintetraoctové ve vzorcích potravin pomocí vysokoúčinné kapalinové chromatografie
Překlad názvu: Analysis of ethylenediaminetetraacetic acid in food samples by high performance liquid chromatography
Autoři: Houdková, Iva ; Doležal, Rafael (vedoucí práce) ; Kolář, Karel (oponent)
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Klíčová slova: aditiva; analýza potravin; EDTA; kapalinová chromatografie; additives; EDTA; food analysis; liquid chromatography

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/180606

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-527236


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-18, naposledy upraven 2024-01-26.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet