Název: Faktory ovlivňující výtěžnost při výrobě uzené makrely
Překlad názvu: Factors influencing yield at smoked mackerel production
Autoři: KÖLBL, Antonín
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2010
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: makrela; uzení ryb; výtěžnost; zpracování ryb; fish processing; mackerel; smoked fishs; yield
Citace: KÖLBL, Antonín. Faktory ovlivňující výtěžnost při výrobě uzené makrely. České Budějovice, 2010. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/15348

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-52643


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet