Original title: Faktory ovlivňující výtěžnost při výrobě uzené makrely
Translated title: Factors influencing yield at smoked mackerel production
Authors: KÖLBL, Antonín
Document type: Bachelor's theses
Year: 2010
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: fish processing; mackerel; smoked fishs; yield; makrela; uzení ryb; výtěžnost; zpracování ryb
Citation: KÖLBL, Antonín. Faktory ovlivňující výtěžnost při výrobě uzené makrely. České Budějovice, 2010. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/15348

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-52643


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share