Název: Application of hydrodynamic cavitation in brewing
Autoři: Štěrba, Jiří
Typ dokumentu: Příspěvky z konference
Konference/Akce: Bažant postraguate conference 2023, Prague (CZ), 20230531
Rok: 2023
Jazyk: eng
Abstrakt: The aim of this work is to apply these advantages in the brewery industry. In the field of beer brewing, we would like to investigate several phenomenona, such as the isomerization of bitter hop acids, the reduction of gluten concentration or the cell-walls breakdown.
Klíčová slova: brewery industry; experiments; hydrodynamic cavitation
Zdrojový dokument: Proceedings of Abstracts, ISBN 978-80-86186-29-0
Práva: Dílo je chráněno podle autorského zákona č. 121/2000 Sb.

Instituce: Ústav chemických procesů AV ČR (web)
Původní záznam: https://hdl.handle.net/11104/0343257

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-526207


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Věda a výzkum > AV ČR > Ústav chemických procesů
Konferenční materiály > Příspěvky z konference
 Záznam vytvořen dne 2023-06-18, naposledy upraven 2023-12-11.


Plný tet:
Pokud se vám dokument nezobrazí v prohlížeči, uložte jej na svůj PC a otevřete jej v příslušném programu.
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet