Original title:
Senzorické vady piv z minipivovaru - technologie a zrání
Translated title:
Sensory defects in craft beers - technology and maturation ingredients
Authors:
NOHEJL, Vlastimil Document type: Master’s theses
Year:
2023
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Tato práce se soustředí na senzorickou analýzu a vyhledávání senzorických vad u piv z minipivovarů.This thesis focuses on sensory analysis and evaluation of off-flavour in beer from microbreweries.
Keywords:
beer off-flavours; diacetyl; dimethyl sulfide; sensory analysis; diacetyl; dimethylsulfid; pivní vady; senzorická analýza Citation: NOHEJL, Vlastimil. Senzorické vady piv z minipivovaru - technologie a zrání. České Budějovice, 2023. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/64648