Original title: Senzorické vady piv z minipivovaru - technologie a zrání
Translated title: Sensory defects in craft beers - technology and maturation ingredients
Authors: NOHEJL, Vlastimil
Document type: Master’s theses
Year: 2023
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: beer off-flavours; diacetyl; dimethyl sulfide; sensory analysis; diacetyl; dimethylsulfid; pivní vady; senzorická analýza
Citation: NOHEJL, Vlastimil. Senzorické vady piv z minipivovaru - technologie a zrání. České Budějovice, 2023. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/64648

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-525898


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-06-11, last modified 2023-06-11


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share