Název: Senzorické vady piv z minipivovaru - technologie a zrání
Překlad názvu: Sensory defects in craft beers - technology and maturation ingredients
Autoři: NOHEJL, Vlastimil
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: diacetyl; dimethylsulfid; pivní vady; senzorická analýza; beer off-flavours; diacetyl; dimethyl sulfide; sensory analysis
Citace: NOHEJL, Vlastimil. Senzorické vady piv z minipivovaru - technologie a zrání. České Budějovice, 2023. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/64648

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-525898


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-11, naposledy upraven 2023-06-11.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet