Název:
Senzorické vady piv z minipivovaru - technologie a zrání
Překlad názvu:
Sensory defects in craft beers - technology and maturation ingredients
Autoři:
NOHEJL, Vlastimil Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2023
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Tato práce se soustředí na senzorickou analýzu a vyhledávání senzorických vad u piv z minipivovarů.This thesis focuses on sensory analysis and evaluation of off-flavour in beer from microbreweries.
Klíčová slova:
diacetyl; dimethylsulfid; pivní vady; senzorická analýza; beer off-flavours; diacetyl; dimethyl sulfide; sensory analysis Citace: NOHEJL, Vlastimil. Senzorické vady piv z minipivovaru - technologie a zrání. České Budějovice, 2023. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/64648