Název: Klasický vs. tradiční bulharský jogurt – chemická, mikrobiologická a senzorická charakterizace
Překlad názvu: Classic vs. traditional bulgarian yogurt - chemical, microbiological and sensory characterization
Autoři: Jasimová, Zahraa ; Zemanová, Jana (oponent) ; Vítová, Eva (vedoucí práce)
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2023
Jazyk: cze
Nakladatel: Vysoké učení technické v Brně. Fakulta chemická
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: aromatické látky; GC-MS; jogurt; PCR; senzorická analýza; SPME; aroma compounds; GC-MS; PCR; sensory analysis; SPME; yogurt

Instituce: Vysoké učení technické v Brně (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v Digitální knihovně VUT.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/11012/209729

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-525740


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Vysoké učení technické v Brně
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-06-04, naposledy upraven 2023-06-04.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet