Název: Možnosti ovlivnění markerů kardiovaskulárního rizika stravou obohacenou amarantovou moukou
Překlad názvu: Possibilities of influence of cardiovascular risk markers with a diet enriched with amaranth flour
Autoři: Chmelík, Zdeněk ; Vrablík, Michal (vedoucí práce) ; Piťha, Jan (oponent) ; Vohnout, Branislav (oponent)
Typ dokumentu: Disertační práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Amarant; Dieta; Dyslipidémie; Nutraceutika; Prevence kardiovaskulárních chorob; Zvíře; Člověk; Animal; Cardiovascula Disease Prevention; Diet; Dyslipidemia; Human; Nutraceuticals

Instituce: Fakulty UK (VŠKP) (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Dostupné v digitálním repozitáři UK.
Původní záznam: http://hdl.handle.net/20.500.11956/178563

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-520033


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Univerzita Karlova > Fakulty UK (VŠKP)
Vysokoškolské kvalifikační práce > Disertační práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-29, naposledy upraven 2023-12-31.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet