Název: Zastoupení vápníku ve vybraných mléčných výrobcích
Překlad názvu: Proportion of calcium in selected dairy products
Autoři: ŠINDELÁŘOVÁ, Tereza
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: laktózová intolerance; metabolismus vápníku; metody stanovení vápníku; mléko; obsah vápníku v potravinách; calcium content in food; calcium metabolism; lactose intolerance; methods for determination of calcium; milk
Citace: ŠINDELÁŘOVÁ, Tereza. Zastoupení vápníku ve vybraných mléčných výrobcích. České Budějovice, 2022. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/64939

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518498


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet