Original title: Zastoupení vápníku ve vybraných mléčných výrobcích
Translated title: Proportion of calcium in selected dairy products
Authors: ŠINDELÁŘOVÁ, Tereza
Document type: Bachelor's theses
Year: 2022
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: calcium content in food; calcium metabolism; lactose intolerance; methods for determination of calcium; milk; laktózová intolerance; metabolismus vápníku; metody stanovení vápníku; mléko; obsah vápníku v potravinách
Citation: ŠINDELÁŘOVÁ, Tereza. Zastoupení vápníku ve vybraných mléčných výrobcích. České Budějovice, 2022. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/64939

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518498


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share