Název: Preference fermentovaných mléčných produktů ve vybrané skupině spotřebitelů
Překlad názvu: Preference of fermented dairy products in selected groups of consumers
Autoři: ZÁMEČNÍKOVÁ, Marie
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dotazníkové šetření; fermentace; fermentované mléčné produkty; mléko; mlékárna; preference; dairy company; fermentation; fermented dairy products; milk; preferences; questionnaire survey
Citace: ZÁMEČNÍKOVÁ, Marie. Preference fermentovaných mléčných produktů ve vybrané skupině spotřebitelů. České Budějovice, 2022. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/64927

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518490


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet