Original title: Preference fermentovaných mléčných produktů ve vybrané skupině spotřebitelů
Translated title: Preference of fermented dairy products in selected groups of consumers
Authors: ZÁMEČNÍKOVÁ, Marie
Document type: Master’s theses
Year: 2022
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: dairy company; fermentation; fermented dairy products; milk; preferences; questionnaire survey; dotazníkové šetření; fermentace; fermentované mléčné produkty; mléko; mlékárna; preference
Citation: ZÁMEČNÍKOVÁ, Marie. Preference fermentovaných mléčných produktů ve vybrané skupině spotřebitelů. České Budějovice, 2022. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/64927

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518490


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share