Název: Vyhodnocení nabídky probiotických mléčných výrobků
Překlad názvu: Evaluation of probiotic dairy products on the market
Autoři: ŠTROBLOVÁ, Petra
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2022
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: bakterie mléčného kvašení; dotazníkové šetření; fermentované mléčné výrobky; probiotika; průzkum trhu; fermented dairy products; lactic acid bacteria; market research; probiotics; survey
Citace: ŠTROBLOVÁ, Petra. Vyhodnocení nabídky probiotických mléčných výrobků. České Budějovice, 2022. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/64626

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518365


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet