Original title: Vyhodnocení nabídky probiotických mléčných výrobků
Translated title: Evaluation of probiotic dairy products on the market
Authors: ŠTROBLOVÁ, Petra
Document type: Master’s theses
Year: 2022
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: fermented dairy products; lactic acid bacteria; market research; probiotics; survey; bakterie mléčného kvašení; dotazníkové šetření; fermentované mléčné výrobky; probiotika; průzkum trhu
Citation: ŠTROBLOVÁ, Petra. Vyhodnocení nabídky probiotických mléčných výrobků. České Budějovice, 2022. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/64626

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-518365


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share