Název: Znalosti pracovníků školního stravování v Českobudějovickém regionu v oblasti potravinového práva
Překlad názvu: Knowledge of School Catering Staff in South Bohemian Region About Food Law Regulations
Autoři: MAXOVÁ, Marie
Typ dokumentu: Bakalářské práce
Rok: 2011
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: Alimentární onemocnění; kontaminace; stanovení kritických bodů HACCP; zdravotní nebezpečí potravin; školní stravování; Alimentary Disease; Contamination; Critical Points Determinantion HACCP; Health Hazard of food; School Catering
Citace: MAXOVÁ, Marie. Znalosti pracovníků školního stravování v Českobudějovickém regionu v oblasti potravinového práva. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/20789

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-51833


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Bakalářské práce
 Záznam vytvořen dne 2011-08-22, naposledy upraven 2023-01-15.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet