Original title: Znalosti pracovníků školního stravování v Českobudějovickém regionu v oblasti potravinového práva
Translated title: Knowledge of School Catering Staff in South Bohemian Region About Food Law Regulations
Authors: MAXOVÁ, Marie
Document type: Bachelor's theses
Year: 2011
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: Alimentary Disease; Contamination; Critical Points Determinantion HACCP; Health Hazard of food; School Catering; Alimentární onemocnění; kontaminace; stanovení kritických bodů HACCP; zdravotní nebezpečí potravin; školní stravování
Citation: MAXOVÁ, Marie. Znalosti pracovníků školního stravování v Českobudějovickém regionu v oblasti potravinového práva. České Budějovice, 2011. bakalářská práce (Bc.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Zdravotně sociální fakulta

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/20789

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-51833


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Bachelor's theses
 Record created 2011-08-22, last modified 2023-01-15


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share