Název: Kvalitativní ukazatele vybraných masných výrobků vyrobených ve standardní a bio- kvalitě
Překlad názvu: Quality of selected meat products produced in standard and organic quality
Autoři: JAROŠOVÁ, Martina
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: biopotraviny; dusitany; dusičnany; konzervanty; masné výrobky; meat products; nitrates; nitrites; organic food; preservatives
Citace: JAROŠOVÁ, Martina. Kvalitativní ukazatele vybraných masných výrobků vyrobených ve standardní a bio- kvalitě. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/63760

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-517914


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet