Original title: Kvalitativní ukazatele vybraných masných výrobků vyrobených ve standardní a bio- kvalitě
Translated title: Quality of selected meat products produced in standard and organic quality
Authors: JAROŠOVÁ, Martina
Document type: Master’s theses
Year: 2021
Language: cze
Abstract: [cze] [eng]

Keywords: meat products; nitrates; nitrites; organic food; preservatives; biopotraviny; dusitany; dusičnany; konzervanty; masné výrobky
Citation: JAROŠOVÁ, Martina. Kvalitativní ukazatele vybraných masných výrobků vyrobených ve standardní a bio- kvalitě. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Institution: University of South Bohemia in České Budějovice (web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia.
Original record: http://www.jcu.cz/vskp/63760

Permalink: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-517914


The record appears in these collections:
Universities and colleges > Public universities > University of South Bohemia in České Budějovice
Academic theses (ETDs) > Master’s theses
 Record created 2023-01-15, last modified 2024-03-17


No fulltext
  • Export as DC, NUŠL, RIS
  • Share