Název: Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky
Překlad názvu: Rheological properties wheat flour mixed with cricket flour.
Autoři: ČEDÍKOVÁ, Barbora
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: analýza; cvrččí mouka; pekařský experiment; pšeničná mouka; reologické vlastnosti; analysis; bakery experiment; cricket flour; rheological properties; wheat flour
Citace: ČEDÍKOVÁ, Barbora. Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/61108

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-516411


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet