Název:
Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky
Překlad názvu:
Rheological properties wheat flour mixed with cricket flour.
Autoři:
ČEDÍKOVÁ, Barbora Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok:
2021
Jazyk:
cze
Abstrakt: [cze][eng] Diplomová práce je zaměřena na komplexní analýzu reologických vlastností směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky. Na základě výsledných analýz a vlastního pekařského experimentu, se jevila směs s přídavky cvrččí mouky do 20 %, jako optimální pro pekárenské využití.The diploma thesis is focused on a comprehensive analysis of the rheological properties of the mixture of wheat flour with the addition of cricket flour. In conclusion, based on previous analysis and its own bakery experimet, it has been demonstrated that a mixture with the addition of cricket flour up to 20 % appears to be the optimal application for bakery purposes.
Klíčová slova:
analýza; cvrččí mouka; pekařský experiment; pšeničná mouka; reologické vlastnosti; analysis; bakery experiment; cricket flour; rheological properties; wheat flour Citace: ČEDÍKOVÁ, Barbora. Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
(web)
Informace o dostupnosti dokumentu:
Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU. Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/61108