Original title:
Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky
Translated title:
Rheological properties wheat flour mixed with cricket flour.
Authors:
ČEDÍKOVÁ, Barbora Document type: Master’s theses
Year:
2021
Language:
cze Abstract:
[cze][eng] Diplomová práce je zaměřena na komplexní analýzu reologických vlastností směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky. Na základě výsledných analýz a vlastního pekařského experimentu, se jevila směs s přídavky cvrččí mouky do 20 %, jako optimální pro pekárenské využití.The diploma thesis is focused on a comprehensive analysis of the rheological properties of the mixture of wheat flour with the addition of cricket flour. In conclusion, based on previous analysis and its own bakery experimet, it has been demonstrated that a mixture with the addition of cricket flour up to 20 % appears to be the optimal application for bakery purposes.
Keywords:
analysis; bakery experiment; cricket flour; rheological properties; wheat flour; analýza; cvrččí mouka; pekařský experiment; pšeničná mouka; reologické vlastnosti Citation: ČEDÍKOVÁ, Barbora. Reologické vlastnosti směsi pšeničné mouky s přídavky cvrččí mouky. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická
Institution: University of South Bohemia in České Budějovice
(web)
Document availability information: Fulltext is available in the Digital Repository of University of South Bohemia. Original record: http://www.jcu.cz/vskp/61108