Název: Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu
Překlad názvu: Concentrated dairy products and their application in food and feed industry
Autoři: VAROUSOVÁ, Petra
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: dotazníkové šetření; preference; spotřebitel; zahuštěné a sušené mléčné výrobky; zemědělský podnik; concentrated and dried dairy products; consumer; farmer; preference; questionnaire survey
Citace: VAROUSOVÁ, Petra. Zahuštěné a sušené mléčné výrobky a jejich využití v potravinářském a krmivářském průmyslu. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/61028

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-516380


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet