Název: Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék
Překlad názvu: The effect of selected demographic factors on sensory evaluation and acceptability of commercial milks
Autoři: TOMÁŠKOVÁ, Denisa
Typ dokumentu: Diplomové práce
Rok: 2021
Jazyk: cze
Abstrakt: [cze] [eng]

Klíčová slova: demografické faktory; dotazníkové šetření; senzorické hodnocení; trvanlivé mléko; tučnost mléka; čerstvé mléko; demographic factors; milk fat; pasteurized milk; questionnaire survey; sensory evaluation; UHT milk
Citace: TOMÁŠKOVÁ, Denisa. Vliv vybraných demografických faktorů na senzorické hodnocení a přijatelnost konzumních druhů mlék. České Budějovice, 2021. diplomová práce (Ing.). JIHOČESKÁ UNIVERZITA V ČESKÝCH BUDĚJOVICÍCH. Fakulta zemědělská a technologická

Instituce: Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích (web)
Informace o dostupnosti dokumentu: Plný text je dostupný v digitálním repozitáři JČU.
Původní záznam: http://www.jcu.cz/vskp/61026

Trvalý odkaz NUŠL: http://www.nusl.cz/ntk/nusl-516379


Záznam je zařazen do těchto sbírek:
Školství > Veřejné vysoké školy > Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
Vysokoškolské kvalifikační práce > Diplomové práce
 Záznam vytvořen dne 2023-01-15, naposledy upraven 2024-03-17.


Není přiložen dokument
  • Exportovat ve formátu DC, NUŠL, RIS
  • Sdílet